Om oss

Bodø Billakkering AS ble etablert i 1990 og er miljøgodkjent, som de første i Bodø.

Vi gjennomfører lakkering av alle typer personbilmerker. Vi jobber kvalitetsbevisst og har gode samarbeidsavtaler med en rekke karosseriverksteder for utbedringer av skader. Vi har to sprøytekabiner, en for personbiler og en for lastebiler. Dette gjør at vi kan jobbe med alt fra større lastebiler og båter til smådeler og personbiler. Pr.i dag er vi 5 stk som er ansatt hos oss, en lærling. Det er viktig for oss å satse på ung arbeidskraft og har flere lærlinger som har bestått fagprøve. Vi har også ansatte med spisskompetanse innen plastsveis og reparasjoner av plastdeler.

 

Hvorfor velge oss? 

Vi står på for å gjøre våre kunder fornøyd med det beste resultat.
- Vi imøtekommer kundenes ønsker om utbedring av skader
- Vi står på for å gjøre jobben profesjonelt og effektivt
- Vi hjelper til med lakkering og fargeanalyser til deler som ikke har fargekoder
- Vi jobber miljøbevisst og er miljøgodkjent verksted

 

Om merkene på høyre side

Standox er vår hovedleverandør av produkter og sikrer oss kvalitet og profesjonalitet på resultatene av det vi lakkerer. De har vært vår leverandør gjennom 20 år og vi har opparbeidet oss kompetanse som gir oss fornøyde kunder.

Norges bilbransjeforbund har i samarbeid med forsikringsselskaper og lakkleverandører utarbeidet timetidslister som gjør beregningen av kostnadene for å gjennomføre lakkering nøyaktige. Tidene er beregnet ut fra observasjoner på lakkeringsverksteder og dekker materialforbruk og effektiv tid(forbrukt tid) for lakkeringsverksteder. Vi benytter disse tidslistene for å beregne pris på din jobb.
aksent aksent aksent aksent